Om Oss

Vårt Selskap


Hello Baby ble født i 2007, i det forferdelig trendy Truman Brewery i Londons East End. Den ble grunnlagt av Trevor Ginn, en første gang far som forsøkte å hjelpe andre nye foreldre ved å gi alt de trengte på ett sted. Etter hvert som hans familie og virksomhet vokste, flyttet Hello Baby nord til den historiske byen St Albans i 2011, hvor vi driver ut av et 4000 kvadratmeter lager og håndterer hundrevis av ordrer hver dag.

Våre Produkter


Hos Hello Baby elsker vi kvalitet, praktiske og morsomme babyprodukter. På vår nettside kan du velge mellom et utvalg av over 3000 barnehageprodukter fra over 120 ledende merker. Fra Avent to Zoggs tilbyr vi alt du trenger for å komme fra graviditet til førskole. Vi lager selv en rekke etiske babyartikler!

Service


Våre kunder er viktige for oss, og vi jobber hardt for å gi et konsekvent utmerket kundeservice hver dag - sjekk ut våre vurderinger på Reviews.co.uk og ToyShop.co.uk for å se hva andre mennesker tenker på oss! De fleste av produktene våre sendes innen 24 timer, og vi tilbyr et alternativ for levering neste dag for de produktene du trenger raskere. Vi tilbyr også verdensomspennende levering for de fleste varer. Hvis du har spørsmål, vennligst ikke nøl med å kontakte oss; Vi tar sikte på å svare på e-postmeldinger innen 24 timer, eller du kan ringe til oss og chatte med vårt vennlige kundeserviceteam.

E-post: [email protected]

Telefon: +44-3300430925

Live chat er tilgjengelig for råd mens du surfer, klikker du på La chat-ikonet for å snakke.


To Top