Angelcare

Angel Care Soft-Touch Bad Sete - Rosa

Special Price 421,18 kr Regular Price 426,95 kr
Utsolgt
SKU
ANGL0025-Pink
Den Angel Care Soft-Touch Bad Sete - Rosa gir komfort og stabilitet når babyen tar et bad.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.
Bestselger

Den Angel Care Soft-Touch Bad Sete - Rosa gir komfort og stabilitet når babyen tar et bad. Den ideelle bad tid løsning for baby fra 6 måneder og opp til 11kg. Designet for komfort, er Angelcare Soft Touch baby Bath Seat mold gratis og hygienisk. Laget av lett og slitesterk plast og myke TPE materiale, skaper Angelcare Soft Touch baby Bath Seat en behagelig opplevelse under bad tid. Den smarte konstruksjonen omfatter dreneringshull i setet, slik at badevannet for å passere gjennom og såpevann som skal renses fra babyens hud. Den praktiske Angelcare Soft Touch baby Bath Seat passer fint inn i badet og er godt holdt på plass av fire ekstra sterke sugekopper. Når du er ferdig, bare slippe sugekoppene ved å bruke fanene. Lett å vedlikeholde Angelcare Soft Touch baby Bath Seat er hygienisk og mugg motstandsdyktig. Ligner på Angelcare Bath Support, den myke TPE materialet når også badevannet temperatur svært raskt, noe som gjør barnet føler seg varm og trygg. Den Angelcare myke Bath Sete har også en vann-nivåindikator for optimal vann-nivået.

Funksjoner

  • nivå indikator Vann: Bidrar til å sikre det optimale nivået av vann i badekaret.
  • Hygienisk og formbestandig: dukmaterialet tillater vann å renne lett fra bad sete og tørker raskt.
  • Unik design: Den Angelcare Bath Seat er designet for babyens komfort. Det gir optimal støtte og komfort mens bading. Det gjør at barnet å sitte i badekaret i stedet for å ligge.
  • Soft Touch: The Bath Seat har et lag med mykt TPE materiale, som varmer veldig raskt til barnets kroppstemperatur og badevann. Det er myk på babyens hud og behagelig for dem under bad tid.
  • Holdbar & Lett: The Bath Seat er utformet for å holde formen over tid. Sterk og lett vekt med en solid konstruksjon base.

Age Anbefaling 6m +

Dimensjoner 40. 6 x 37. 6 x 22. 8cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top