Apramo

Apramo Tablett Sete Arrangøren

Special Price 96,59 kr Regular Price 161,07 kr
På lager
Only 6 left
SKU
APRM0165
Den Apramo Tablett Sete Arrangøren bidrar til å beskytte nettbrettet fra klissete fingre og feste den på plass på baksiden av setet, klar for litt ens visning.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.
February Sale

Den Apramo Tablett Sete Arrangøren bidrar til å beskytte nettbrettet fra klissete fingre og feste den på plass på baksiden av setet, klar for litt ens visning. Den ekstra oppbevaringslomme betyr at flere elementer kan også lagres for å holde alt på ett sted og lett å finne. Laget av et vaskbart, vanntett stoff det er super lett å rengjøre, feste og fjerne. Når du er i bruk den øvre og nedre stroppene sikre en sikker passform.

Funksjoner

  • Avtagbart tablett lomme.
  • laget av vanntett materiale.
  • Enkel å feste og fjerne.
  • Beskytter baksiden av setet.
  • Beskytter tabletten.
  • Bidrar til å holde bilen perfekt og ryddig.

Dimensjoner 51 x 38 x 1 cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top