Aurora

Aurora Yoohoo & Venner Beefeater

Special Price 46,17 kr Regular Price 92,22 kr
På lager
Only 1 left
SKU
AURO-L210350
Den Aurora Yoohoo & Venner Beefeater er en søt, fargerike plysj figur med søte store øyne og buskete hale.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.
Spring Sale

Den Aurora Yoohoo & Venner Beefeater er en søt, fargerike plysj figur med søte store øyne og buskete hale. Det er den perfekte størrelsen for å bli gjennomført med deg overalt du vil. Det er veldig myk og kosete og vil være din beste venn for alle dine fremtidige opplevelser. Laget av kvalitetsmateriale det har en vaskbar overflate. De yoohoo & Friends produkter er laget basert på ekstraordinære, truede og utdødde dyr rundt om i verden for å levere den grønne miljøbudskap i tråd med globale trender på bevaring av den naturlige verden og våre omkringliggende habitater. Det vil bli med deg for dine magiske reiser og lære deg om vennskap, harmoni, ærlighet og mot.

Funksjoner

  • Vakkert håndlaget i fine myke materialer.
  • Surface vaskes.
  • yoohoo - Samle dem alle.
  • En perfekt gave til alle anledninger.

Alder: 3 år +

Dimensjoner 13x18x22cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top