Baby Jogger

Baby Jogger City ​​Velge Koselige Tær - Rød

556,77 kr
Utsolgt
SKU
219840#Red
Den Baby Jogger City ​​Velge Koselige Tær - Rød er en maskinvask koselige tær som er designet for å passe Baby Jogger by Select sportsvogn.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Baby Jogger City ​​Velge Koselige Tær - Rød er en maskinvask koselige tær som er designet for å passe Baby Jogger by Select sportsvogn. De hyggelige tær har en varm fleece foring og et stort foldeklaff for ytterligere komfort under ugunstige værforhold. Vognen kan brettes med foten muffe festet og foran kan kobles sammen under dannelse av det tilbake som en avlytting liner.

Funksjoner

  • Koselige tær for City Select Barnevogn.
  • Buggy folder med koselige tær vedlagt.
  • Materialer av høy kvalitet.
  • Luxury fôr.

Age Anbefaling 0 mnd +

Produkt størrelse: 107 x 6 x 50cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top