Banz

Banz J Banz Kameleon Solbriller - Navy / Hvit

138,51 kr
På lager
Only 6 left
SKU
BANZ0035-Dual-NavyWhite
De Banz J Banz Kameleon Solbriller - Navy / Hvit er morsomme og praktiske solbriller som beskytter barn øyne mot sollys og blending.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.
Bestselger

Den Banz J Banz Kameleon Solbriller - Navy / Hvit er stilige, morsomme og praktiske solbriller som beskytter barn øyne fra sollys og gjenskinn. Moroa starter så snart du går utenfor når disse barna solbriller magisk endrer farge rett foran øynene dine! fargen endrer deretter tilbake til sin opprinnelige farge når du går inn igjen.

denne klassiske wayfarer formen er i stil og funksjonell for barn på farten. linsene er polarisert og tilbud 100% UVA / UVB-beskyttelse.

ofte, foreldre overse beskyttelse barnas øyne mot solen. og ennå, barn tilbringer mye mer tid utendørs enn de fleste voksne gjør, noe som gjør det ekstremt viktig å ha året rundt, pålitelig beskyttelse mot de skadelige UVA og UVB solstråler. den Banz team av eksperter har skapt de kuleste, mest innovative og stilige design for å holde barna trygge og mote til enhver tid.

den prisvinnende design av jbanz kameleon solbriller har en vill farge skiftende ramme som vil underholde barna igjen og igjen. samt en nøye integreres, silikon nese og panne, sørger vi for at barna føler seg super behagelig og helt sikker. praktisk fleksibel og sterk ramme gjør disse barna solbriller den ultimate sommer tilbehøret.

produktegenskaper:

  • fasjonable men praktiske prisvinnende design
  • linsene er polarisert og tilbyr 100% UVA / UVB beskyttelse
  • har en morsom farge skiftende ramme
  • behagelig silikon nese og panne
  • fleksibel og sterk ramme
  • best for 4-10 år

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top