Clippasafe

Clippasafe Drawcord Shorteners 2 Stk

70,07 kr
På lager
SKU
CLIP0300
Den Clippasafe Drawcord Shorteners 2 Stk kommer i en pakke med to, og kan enkelt monteres på alle gardin eller blind slik at du kan ende opp i ledningen for å sørge for at den holder seg godt ut av ditt barns rekkevidde.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Clippasafe Drawcord Shorteners 2 Stk kommer i en pakke med to, og kan enkelt monteres på alle gardin eller blind slik at du kan ende opp i ledningen for å sørge for at den holder seg godt ut av ditt barns rekkevidde. Noen ting er best oppbevares utilgjengelig for små hender, og vinduet blind eller gardin trekke ledninger er absolutt en av dem. Alle vet barna elsker ting de kan dytte, trekke og røre, med foreldrene kjemper en endeløs kamp for å holde ungdommene ut av skade måte. Med fare for kvelning, gardin og vindu blind trekke ledninger er definitivt ikke et element du vil at barnet skal leke med.

Funksjoner

  • bidra til å hindre strangulation ulykker dingler vindu blind eller gardin drawcords.
  • Winds ledningen opp av barns rekkevidde.
  • Enkel å montere.

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top