Clippasafe

Clippasafe Svinge Lukket Uttrekk Gate Forlengelse - 18Cm

Special Price 87,15 kr Regular Price 155,71 kr
På lager
Only 5 left
SKU
CLIP0315
Den Clippasafe Svinge Lukket Uttrekk Gate Forlengelse - 18Cm passer åpninger fra 72.5cm til 95cm med unikt integrert forlengelse system.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.
Spring Sale

Den Clippasafe Svinge Lukket Uttrekk Gate Forlengelse - 18Cm passer åpninger fra 72. 5cm til 95cm med unikt integrert forlengelse system. Med en gang lukket mekanisme og et smart 1 eller 2-veis åpning system som gjør at den kan settes til å åpne i begge retninger eller kun en. Trykk montert mellom veggkoppene som er forsynt med selvklebende elektroder, men disse kan også skrues på plass om nødvendig. Denne porten kan brukes på toppen eller bunnen av trapper, eller i en døråpning for å holde små vekk fra fare. Separat tilgjengelige 18cm skjøtestykker mener det kan konfigureres til å passe enda bredere mellomrom opp til maksimalt 132 cm. Samsvarer med EN 1930: 2011.

Funksjoner

  • Extension for Clippasafe Swing Shut Extend Gate bare.
  • Enkel å montere.
  • Utvider eksisterende port av 18 cm.

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top