Cosatto

Cosatto Fnise Mix Pramette - Mister Fox

Special Price 3 702,33 kr Regular Price 4 079,05 kr
På lager
SKU
COSS0325-MisterFox
Den Cosatto Fnise Mix Pramette - Mister Fox er et konvertibelt multi-look barnevogn og sportsvogn.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Cosatto Fnise Mix Pramette - Mister Fox er et konvertibelt multi-look barnevogn og sportsvogn. Fnise Mix er en smart omformer, går fra barnevogn til sportsvogn med en plassbesparende enhet. Ikke bare det, kan du endre utseendet som passer ditt humør, familie og eventyr. Vil du ha en oppdatering? Plukk fra utvalget av farge pakker (selges separat), bare stikke en på, og lojal venn av familien har et helt nytt utseende inkludert kalesje stoff, barnevogn forkle og polstret sportsvogn forkle. Bare klikk, zip, gå.

Grow som du går. Start nyfødte med pram modus, så kan du binde lenger forelder-vendt sportsvogn modus når de er klare til å sette seg opp. Snu setet utover og de kan oppdage verden. Alt i ett, enkel plassbesparende enhet. Gjør det til en travel system ved å legge matchende Hold Mix 0+ bilsete slik at du kan pop på-og-off uten å vekke passasjeren. (solgt separat).

Lett og smart. Strømlinjeformet Giggle blandingen har en kompakt fold for enkel lagring og for å passe i mindre biler. Det er superlett, slik at du kan bære den rundt enkelt, og det er transport vennlig. Glatt oppheng og svingbare hjul komme deg ut av trange steder og shoppingskip. Hale det hele i super-romslig kurv. Det er ditt tettsittende smoothie, med dyp polstret madrass og liner, comfy justerbart sete hvile og fleece-lined polstret forkle. Koselige brystputene og buk pad bringe kosete sikkerhet. Små hender elsker polstret avtakbar støtfanger bar. Nurture ditt barns naturlige glede med fortellermønster og inspirerende hette fôr for å stimulere deres voksende fantasi.

All-Weather Warrior. Giggle Mix er eventyr klar uansett vær, med UPF100 + beskyttelse parasoll hette, regntrekk, barnevogn forkle og fleece-lined polstret sportsvogn forkle. Det justerbare håndtaket høyde gjør at du går høyt også.

Giggle Mix kommer med bransjeledende 4 års garanti for din fred i sinnet.

Funksjoner

  • Endre opp utseendet på Giggle Mix med farge pakker (selges separat).
  • Inkluderer hette og 2 forklær.
  • Newborn modus konverterer til reversibel sportsvogn modus, alt i en plassbesparende enhet.
  • Super lett med kompakt fold, glatt suspensjon og romslig kurv.
  • UPF50 + solbeskyttelse hette og regntrekk.
  • Egnede fra fødselen og opp til 15 kg.

Dimensjoner 97 x 63 x 87cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top