Cosatto

Cosatto Fnise Mix Farge Paknings Tilbehør - Nordik

714,87 kr
På lager
SKU
COSS0390-Nordik
Den Cosatto Fnise Mix Farge Paknings Tilbehør - Nordik lar deg endre den eksisterende utseendet på Giggle Mix Pram og sportsvogn.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Cosatto Fnise Mix Farge Paknings Tilbehør - Nordik lar deg endre den eksisterende utseendet på Giggle Mix Pram og sportsvogn. Hver farge pakken inneholder kalesje stoff, barnevogn forkle og polstret sportsvogn forkle som lar deg mikse opp utseende så ofte du vil. Når som helst, hvor som helst, bare klikk, zip og gå. Planlegger du en andre barn? Bland den opp. Trenger en oppdatering? Bland den opp. Lyst på en forandring? Bland den opp.

Hver hette fôr er annerledes. Stimulere babyens voksende fantasi med fortellermønster. Bygget i UPF100 + solbeskyttelse hette stoffer holde skadelige stråler i sjakk. Elsk din Look. Enten stilen din er fet og lyse eller mer diskret, det er en farge pakke for hver eventyr, humør, antrekk eller ny baby. Wear It. Vask det. Hold barnevogn glitrende.

Dress din Giggle Mix i en annen farge pakke mens en er i vask. (Husk til håndvask 30 grader). Color pakke Inkluderer UPF100 + hette tekstiler, Pram forkle, Polstret sportsvogn forkle, Zip polstret sportsvogn forkle på og av etter været. Hold de små tærne koselig eller kjølig.

Funksjoner

  • Bytt utseendet på Giggle Mix så enkelt som klikk. Glidelås. Gå.
  • Refresh utseendet for din neste baby, eller hvis du bare har lyst på en forandring.
  • Inkluderer hette tekstiler, barnevogn forkle og polstret sportsvogn forkle i din valgte design.
  • Bygget i UPF100 + sol beskyttelse hette tekstiler.
  • Babyer elsker mønstret hette fôr.

Dimensjoner 56 x 44 x 10 cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top