Cosatto Fnise Mix Pramette - Fjorden

4 688,84 kr
På lager
SKU
COSS0325-Fjord
Den Cosatto Fnise Mix Pramette - Fjorden er et konvertibelt multi-look barnevogn og sportsvogn.
International Shipping Available
Free UK Shipping

Den Cosatto Fnise Mix Pramette - Fjorden er et konvertibelt multi-look barnevogn og sportsvogn. Fnise Mix er en smart omformer, går fra barnevogn til sportsvogn med en plassbesparende enhet. Ikke bare det, kan du endre utseendet som passer ditt humør, familie og eventyr. Vil du ha en oppdatering? Plukk fra utvalget av farge pakker (selges separat), bare stikke en på, og lojal venn av familien har et helt nytt utseende inkludert kalesje stoff, barnevogn forkle og polstret sportsvogn forkle. Bare klikk, zip, gå.

Grow som du går. Start nyfødte med pram modus, så kan du binde lenger forelder-vendt sportsvogn modus når de er klare til å sette seg opp. Snu setet utover og de kan oppdage verden. Alt i ett, enkel plassbesparende enhet. Gjør det til en travel system ved å legge matchende Hold Mix 0+ bilsete slik at du kan pop på-og-off uten å vekke passasjeren. (solgt separat).

Lett og smart. Strømlinjeformet Giggle blandingen har en kompakt fold for enkel lagring og for å passe i mindre biler. Det er superlett, slik at du kan bære den rundt enkelt, og det er transport vennlig. Glatt oppheng og svingbare hjul komme deg ut av trange steder og shoppingskip. Hale det hele i super-romslig kurv. Det er ditt tettsittende smoothie, med dyp polstret madrass og liner, comfy justerbart sete hvile og fleece-lined polstret forkle. Koselige brystputene og buk pad bringe kosete sikkerhet. Små hender elsker polstret avtakbar støtfanger bar. Nurture ditt barns naturlige glede med fortellermønster og inspirerende hette fôr for å stimulere deres voksende fantasi.

All-Weather Warrior. Giggle Mix er eventyr klar uansett vær, med UPF100 + beskyttelse parasoll hette, regntrekk, barnevogn forkle og fleece-lined polstret sportsvogn forkle. Det justerbare håndtaket høyde gjør at du går høyt også.

Giggle Mix kommer med bransjeledende 4 års garanti for din fred i sinnet.

Funksjoner

  • Endre opp utseendet på Giggle Mix med farge pakker (selges separat).
  • Inkluderer hette og 2 forklær.
  • Newborn modus konverterer til reversibel sportsvogn modus, alt i en plassbesparende enhet.
  • Super lett med kompakt fold, glatt suspensjon og romslig kurv.
  • UPF50 + solbeskyttelse hette og regntrekk.
  • Egnede fra fødselen og opp til 15 kg.

Dimensjoner 97 x 63 x 87cm

Write Your Own Review
Write a ReviewCosatto Fnise Mix Pramette - Fjorden
To Top