Cosatto

Cosatto Fnise Quad Barnevogn Og Sportsvogn - Spot Birdie

Special Price 5 465,21 kr Regular Price 6 059,18 kr
På lager
SKU
COSS0435-SpotTheBirdie
Den Cosatto Fnise Quad Barnevogn Og Sportsvogn - Spot Birdie er et mektig fire hjul søsken av gull vinnende Giggle, med alle de samme kjente funksjonene og glatt håndtering pluss ekstra oomph.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Cosatto Fnise Quad Barnevogn Og Sportsvogn - Spot Birdie er et mektig fire hjul søsken av gull vinnende fnise, med alle de samme kjente funksjonene og glatt håndtering pluss ekstra oomph. det er den ultimate kjøp, testet helt opp til 20kg så lite en kan bruke det enda lenger. denne vogn tilbud ligge flatt romslig bag, med dyp polstret madrass. bytte den til vendbar sportsvogn sete enheten når de er klare til å sette seg opp - mot deg først, deretter verden. legge den matchende Cosatto 0+ bilsete å gjøre fnise quad en travel system (selges separat). fnise quad gir forbedret ytelse og premie detaljering - fra deluxe amped opp hjulene, å sydd lær håndtak og kosete reisefølge. fra fødsel og utover, ta eventyret videre.

fnise quad har konvekse profil dekk og all-round premium suspensjon for en ultra-glatt uanstrengt glir. den unike dekk formel forbedrer holdbarheten ved å tilby mer langvarig dekk som gir en enda mykere ride. deres dype mønster håndterer multi-terreng, slik at du kan ta dine reiser hvor som helst. fnise quad er en drøm å push.

luksus bærebag har maksimert plass til voksende babyer. tykke støttende madrassen gjør den ideell for sporadisk overnatting sove. for optimal friskhet og komfort, glide i bagen liner vaskes i maskin. i sportsvogn modus, tilpasse deres komfort med multi hvile sete - fra lyse og oppreist til laid-back lounging.

fnise quad er designet for lang tid, testet hele veien opp til et mektig 20kg så lite en kan bruke det enda lenger. den har en supersized kurv med 3.5kg kapasitet - for den største av handlehumør. kompakt fnise quad er gå hvor som helst, Stow-hvor som helst helten med enkel, rask nedfellbart lett chassis. stor for mindre biler. stor for travelt familieliv.

med høydejusterbart premium lær håndtak kan du gå høy. enkel utløserknappene gjennomsnitts mode-endringer de kan sove igjennom. pop-off de svingbare hjul og bare suse dem under springen. den uttrekk sol-visir forviser pesky stråler, og det er en kosete reisefølge hoppet rett fra mønsteret. utformet i sitt studio i nord i england, fnise quad forener Cosatto lidenskap for design og baby vitenskap. det er laget med engasjerende, baby-tiltalende mønstre i panseret. sette barnet i hjertet av historien og hjertet av stor britisk design.

produktegenskaper:

 • unik dekkmateriale og all-round premium suspensjon gi luft-myk følelse
 • romslig bag for voksende babyer
 • vaskbar liner
 • vendbar tilbakelent sete
 • sporty, strømlinjeformet manøvrerbarhet
 • testet opp til en mektige 20kg enda lenger bruke
 • stor 3.5kg kapasitet kurv for stor butikk
 • lett chassis med enkel rask flat ganger
 • stor for mindre biler og travle liv
 • lær håndtere
 • uttrekk visir

dimensjoner: 96 x 61 x 88cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

 • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
 • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

 • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
 • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top