Diono

Diono Carus Komplett Fire I En Foran Og Bak Carrier Med Ryggsekk - Lys Grå

Special Price 1 114,42 kr Regular Price 1 857,37 kr
På lager
Only 1 left
SKU
DION0035-LightGrey
Den Diono Carus Komplett Fire I En Foran Og Bak Carrier Med Ryggsekk - Lys Grå er det optimale bæresystemet designet for å bære barn fra fødselen og opp til 33lbs / 15 kg, (Et spedbarn Innsatsen er inkludert for babyer som veier 7-12lbs / 3.2-5.5kg).
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.
Spring Sale

Den Diono Carus Komplett Fire I En Foran Og Bak Carrier Med Ryggsekk - Lys Grå er det endelige bæresystem som er utformet for å bære barn fra fødselen og opp til 33lbs / 15 kg, (et spedbarn Innsatsen er inkludert for babyer som veier 7-12lbs / 3.2-5.5kg). Carus er omhyggelig konstruert for tett opplevelser, og frihet til å streife, med en avtakbar pod for baby og et smart vanntett ryggsekk, som begge kan være plassert på forsiden eller baksiden av selen. den geniale design gir overlegen tilbake støtte og komfort i alle modus.

i motsetning til andre bærere, ikke festemåte av selen ikke endres mellom forsiden og baksiden bærer som den samme puten brukes til å støtte baby. svitsjing gjøres enkel. Dette gjør Carus full veldig lett å bruke og sikrer også komplett ergonomisk komfort for deg og babyen. pod er super enkelt å feste med glidelås og klikk fester og kan festes til både foran og bak på samme måte. Gir foreldrevendt, verden står overfor og tilbake bærer posisjoner.

den Carus komp omfatter en avtakbar ryggsekk som kan glidelås på baksiden eller forsiden av bæreren. sekken har rask tilgang kluter lomme, bærehåndtak og skulderrem. kapselen kan foldes inn i sekken for enkel transport og lagring når den ikke er i bruk. I tillegg gir en lavere fremre glidelås oppbevaring av essensielle nær for hånden. anerkjent som en hip-sunn baby carrier av det internasjonale hofteleddsdysplasi institutt med justerbar legsupport å vokse med babyen. har en 'nær meg' touch lomme foran slik at du kan komfort baby. laget av Øko-tex standard og sertifisert tekstilstoff, er diono Carus fullstendig den ultimate bæresele konstruert for alle opplevelser, uansett hvor livet tar deg.

produktegenskaper:

 • 4-i-1 bæresystem med avtakbar ryggsekk
 • kan brukes forelder overfor, verden står overfor, eller på ryggen
 • unike sele utforming går alltid på samme måte og sikrer foreldre har optimal tilbake støtte uansett hvilken modus transportøren er i
 • inkluderer en avtakbar ryggsekk for alle nødvendigheter
 • ryggsekk festes foran eller bak eller kan brukes separat med skulderrem
 • glideskinnene trimme pod til babyen etter den perfekte passform på hvert år
 • har en justerbar sele sikrer komfort for både mammaer og pappaer
 • har opphold tørre glidelåser, vanntett stoff, en integrert hette og en praktisk lomme for Skole
 • egner seg fra fødsel til 33lbs / 15kg med 3 forskjellige bære stillinger
 • omfatter spedbarn innsatsen og kile til bruk for nyfødte

dimensjoner: 49 x 1 x 58cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

 • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
 • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

 • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
 • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top