Ofte stilte
spørsmål

Finn svar på vanlige spørsmål nedenfor:

Leveranse

 
Varen min har ikke kommet, hva skal jeg gjøre?

Hvis varen din ikke har kommet innen tidsskalaen som er nevnt ovenfor, kan du kontakte oss og vi vil undersøke hvor det befinner seg. Husk at varer som sendes via Royal Mail ofte blir forsinket i posten og ikke anses som tapte før 15 arbeidsdager for britiske leveranser og 25 virkedager for internasjonale leveranser.

 
Hvordan sender jeg til en BFPO-adresse

BFPO-adresser må legges inn i feltene i vårt online bestillingsskjema i formatet vist nedenfor. Forsikre deg om at BFPO-nummeret er lagt inn i postnummerfeltet:

  • Fullt navn: Servicenummer, rangering, navn
  • Adresselinje 1: Selskap
  • Adresselinje 2: la feltet stå tomt
  • By: Regiment
  • Fylke: la feltet stå tomt
  • Postnummer: BFPO ### (for eksempel: BFPO 123)
  • Land: Storbritannia
  • Telefonnummer: angi et kontaktnummer, enten ditt eget eller mottakerens. Merk at elementer over 2 kg ikke kan sendes til BFPO-adresser.
 
Leverer du i helgen?

Varer som sendes via Royal Mail, vil bli levert via den vanlige Royal Mail-leveringstiden som inkluderer lørdager. Kurérene våre leverer ikke i helgene.

 
Hvordan returnerer jeg et produkt?

Kunder kan returnere et produkt innen 30 dager etter levering så lenge det er ubrukt, i originalemballasjen og i salgbar stand. Kundene er ansvarlige for å ordne retur av en vare og for betaling av fraktkostnader. Vi beklager, men vi kan ikke godta retur av forseglede gjenstander som er åpnet eller flatpakkede møbler som er åpnet eller montert. Vi kan ikke godta retur der originalemballasjen er teipet opp med brunt pakningstape eller returadressen er skrevet med penn eller filtipp. Hvis du ønsker å returnere en vare, kan du kontakte oss.

 
Kan jeg betale for raskere levering?

Ja. Velg enten "Royal Mail | Yodel 24" eller "DPD | Yodel Next Day" ved utsjekking.

 
Kan jeg organisere levering for en bestemt dag eller tid?

Vi kan dessverre ikke tilby en tidsriktig leveringstjeneste på dette tidspunktet.

 
Hvor lenge før jeg henter varene mine?

Standard leveringstider for leveranser i Storbritannia er 2-5 virkedager. For internasjonale leveranser varierer standard leveringstid fra land til land basert på deres beliggenhet og kvaliteten på den lokale posttjenesten, men er vanligvis rundt 10 virkedager. Leveranser kan ta lengre tid for flere avsidesliggende steder.

 
Hvordan pakkes varene?

Mindre bokseartikler pakkes normalt i trygge posesekker. Skøre gjenstander vil være i eske. Større gjenstander som barnevogner vil bli sendt ut i standardboksene.

 
Hva er transportkostnadene dine?

Du kan sjekke fraktkostnadene enten i handlekurven eller under kassen.

Informasjon

 
Hvem er du?

Finn ut mer om Vårt selskap.

 
Hvordan kan jeg kontakte deg?

Telefon: +44-3300430925

e-post: [email protected]

Live Chat: Live chat er tilgjengelig i kontortiden, se nederst til høyre i nettleseren.

 
Har du en butikk som jeg kan besøke?

Ja det gjør vi! Du kan finne ut mer om det her.

 

Innbetaling

 
Kan jeg betale med kontanter eller sjekke?

Vi kan dessverre ikke akseptere disse betalingsformene.

 
Hvorfor har jeg mottatt en e-post som kansellerer bestillingen min av svindelårsaker?

Fra tid til annen kansellerer vi ordrer fordi de har en høy oppfattet svindelrisiko eller ganske enkelt fordi vi ikke har nok informasjon om betalingsmottakeren til å vurdere svindlerisikoen. Vi vil normalt prøve å kontakte kunden før avbestilling for å få ytterligere informasjon. Å avbryte bestillingen har ingen konsekvenser for kredittvurderingen. Hvis du føler at bestillingen din er kansellert ved en feil, eller trenger mer informasjon, kan du kontakte oss.

 

Sikkerhet

 
Er nettstedet ditt trygt?

Hello Baby-nettstedet oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene, slik at du kan handle med full tillit. Kassen vår er kryptert og er PCI DSS-kompatibel.

 
Hvilken kundeinformasjon lagrer du?

Vi lagrer kun informasjon som er relevant for å oppfylle bestillingen din, dvs. navn, leveringsadresse, faktureringsadresse og e-post. Behandlingen av kredittkortene våre administreres av en ekstern betalingsleverandør, og vi har ingen tilgang til kundens kortinformasjon på noe tidspunkt.

 
Vil Hello Baby holde dataene mine sikre?

Hello Baby deler ikke data med tredjeparter med mindre de er involvert i oppfyllelsen av bestillingen din (f.eks. Leverandører av betalingstjenester eller budfirmaer). Disse selskapene vil aldri bruke dine opplysninger til markedsføringsformål.

To Top