Fiesta Crafts

Fiesta Crafts Jungelen Bok Hånd Og Finger Dukke Sett

Special Price 175,52 kr Regular Price 292,50 kr
På lager
Only 4 left
SKU
FIES0090-JungleBook
Den Fiesta Crafts Jungelen Bok Hånd Og Finger Dukke Sett er et fantastisk utvalg av leker.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.
Spring Sale

Den Fiesta Crafts Jungelen Bok Hånd Og Finger Dukke Sett er et fantastisk utvalg av leker. barn som kjærlighetshistorie tid vil elske denne hånden og fingerdukke sett som har blitt vakkert utformet for å anspore på selv de villeste av fantasien. reflekterende av hovedpersonene i en av våre mest verdifulle barnebøker, skuespill en stor hånd marionett en viktig karakter støttet av en rekke brodert stoff finger dukkene til å gjøre gjenfortelling av denne klassiske morsomme og fullstendig interaktive. Ikke bare er det et flott leketøy for individuelt spill, det er også designet for å oppmuntre rollespill med andre forbedre deres selvtillit og kommunikasjonsevner. fingerdukker lagres i lommer på hånddukke etter spill gjør det enkelt å holde hele settet samlet på ett sted.

vakkert gjort og tanke opprettet, er hånden marionett og finger dukke sett en av mange tilgjengelige som vil stimulere og underholde, oppmuntre barna til å gjenfortelle klassiske historier i sin egen, unike måte.

produktfunksjoner:

  • høyt elskede historien hånd marionett og finger marionett tegn
  • Shere Khan tiger er ca 30cm høy og kan bevege armer og hode
  • myke tekstiler og broderte ansikt og detaljer
  • gjenfortelle klassiske historier og skape ny de
  • utvikler fantasi og kommunikasjonsevner

dimensjoner: 23 x 15 x 34cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top