Fisher Price

Fisher Price Spedbarn Til Pjokk Rocker - Rosa

Special Price 773,25 kr Regular Price 788,54 kr
På lager
Only 2 left
SKU
FISH0095-Pink
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Fisher Price Spedbarn Til Pjokk Rocker - Rosa vil være din lille ens favoritt sted å lene seg tilbake, slappe av og rock ut i årene som kommer. Det begynner som et spedbarn vippe eller stasjonære sete med bat-at underholdning overhead. Så, som barnet vokser, kan du enkelt fjerne leken bar og konvertere setet til en pjokk rocker (opp til 40 lbs). Og med to komfortable hvile posisjoner, beroligende vibrasjoner, og en maskin-vaskes sittepute, hva er ikke å elske? Vokser (og stein) sammen med baby! - Dette bedårende rocker vil være din lille favoritt sted å lene seg tilbake, slappe av og rock ut i årene som kommer. Det begynner som en koselig, stasjonær barnesete, blir da en pjokk rocker som babyen vokser! Et sete babyen vil gå vill etter! - Med sin dype vugge sete, to komfortable hvile posisjoner, beroligende vibrasjoner, og en overhead leketøy bar med to bat-på leker til ape rundt med, er Fisher-Price Infant til Toddler Rocker et koselig sted for barnet å henge ut, leke, eller nyte en matbit. (Ikke bekymre deg, det super søte sittepute er maskinvaskbare, også.) Se hva som utvikler seg - denne blir-med-meg rocker tar den lille fra spedbarn til småbarn, bli en kjent "happy place" med sin mykt sete , beroligende vibrasjoner og morsomme venner overhead. Og disse super morsomme leker overhead oppmuntre din lille tot å nå, balltre, og spille trener viktige grovmotoriske ferdigheter. Hvor utvikling kommer inn i bildet: Gross Motor: Som bitte små nå og bat-på overhead leker, de styrker de viktige grovmotoriske ferdigheter. Sikkerhet og lykke: En behagelig sete og beroligende vibrasjoner berolige babyer.

Produktegenskaper

 • Bruk fra spedbarn til småbarn (opp til 40 lbs / 18 kg).
 • Praktisk plass til fôring, spille eller hvile.
 • To koselige hvile posisjoner.
 • Valgfritt beroligende vibrasjoner for å hjelpe berolige.
 • stasjonære setestilling med spark stå for mating.
 • Avtagbart leketøy bar med to bat-på leker.
 • avtagbart og maskinvaskbare sittepute.

Age Anbefaling 0m +

Dimensjoner 16 x 40 x 65cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

 • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
 • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

 • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
 • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top