Loading...

Gardners Fortelling Av Peter Kanin Ved Beatrix

57,31 kr
Utsolgt
SKU
222485
The Tale of Peter Rabbit ble først publisert av Frederick Warne i 1902 og holder ut som Beatrix Potter mest populære og godt elsket tale.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Gardners Fortelling Av Peter Kanin Ved Beatrix

Den opprinnelige og autorisert utgave.

"Nå, mine kjære," sa gamle fru Kanin en morgen, "du kan gå inn i feltene eller nedover banen, men ikke gå inn i Mr McGregor hage."

Beatrix Potter elsket naturen og hun tilbrakte mye av sin ellers vanlig viktorianske barndom tegning og studerer dyr. Hennes lidenskap for den naturlige verden lå bak etableringen av hennes berømte rekke små bøker. En spesiell inspirasjonskilde var den engelske Lake District hvor hun bodd de siste tretti årene av sitt liv som bonde og land verner, som arbeider med National Trust.

Gardners Fortelling Av Peter Kanin Ved Beatrix , utgitt i 1902, var hennes første bok, utvidet fra en illustrert brev hun hadde sendt til en ung venn som var syk. Hundre år senere den klassiske fortellingen om slem Peter Rabbit flukt fra Mr McGregor hage fortsatt bringer til barn over hele verden gleden det ga til sin aller første leseren.

Write Your Own Review
Write a ReviewGardners Fortelling Av Peter Kanin Ved Beatrix

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top