Hello Baby Ethos

Kundeservice


Vi er mer enn bare en salgsautomat! Vi streber etter å være et selskap med et menneskelig ansikt. Du kan ringe eller e-post når som helst, og du vil raskt få svar. Du kan også kontakte oss gjennom våre sosiale medier profiler hvis du foretrekker det.

Kunnskapsrik

Vi er barnehage spesialister, som gjør oss i stand til å ha et dypt kunnskap om våre produkter. Ikke sikker på noe? Bare spør!

Den Gyldne Regelen

Vi behandler kundene slik vi ønsker å bli behandlet oss selv. Vi tror at folk skal behandles rettferdig og vi er tilnærmet og åpne i forhold til kunder.

Leveranse


Rask & Effektiv

Vi kjører et tett skip, besvarer spørringer og sender varer innen en arbeidsdag. Hvis vi av en eller annen grunn ikke er på lager, vil vi kontakte deg raskt for å gi deg muligheten til å vente eller avbryte.

Kvalitet & Pleie

Vi bryr oss om lagerbeholdningen både i varehuset og under forsendelse. Vi håndterer varer med forsiktighet og sørg for at de lagres trygt for å beholde kvaliteten. Når du pakker pakker vi alltid lageret vår slik vi ønsker å motta det.

Inventar


God kvalitet, god verdi produkter

På Hello Baby selger vi bare produkter av høy kvalitet som vi vil bruke oss selv. Vi tror ikke på å selge produkter av lav kvalitet som raskt bryter opp og havner i landfylling.

Vet hva du kjøper

Vi jobber hardt for å gi de beste beskrivelsene vi kan om produkter, slik at du vet nøyaktig hva du kjøper. Vi er stolte av våre bilder og finner videodemonstrasjoner der det er mulig.

Konstant Innovasjon

Vi elsker å prøve nye ting, være de produktene eller ny måte å nå våre kunder på. Hvis du ser noe du liker, så lager vi ikke, vennligst gi oss beskjed!

Markedsføring


Tilbud og Oppdateringer

Vi jobber tett med våre leverandører for å tilby gode tilbud og rabatter gjennom hele året.

Hold kontakten

Vi bruker e-post og sosiale medier for å holde deg oppdatert om de siste tilbudene, produktene og alt annet du trenger å vite. Du kan abonnere på våre e-postadresser her.
To Top