Hello Baby Butikk

Kvalitet Baby produkter i hjertet av St Albans

Vi har planlagt det i årevis, og vi har endelig gjort det: Vi er glade for å kunngjøre at Hello Baby-butikken åpnet tidlig i 2017. Hylene er fylt med et stort utvalg av produkter som du kan røre og føle, inkludert en stort utvalg av bilseter og buggies. Vi har også et babyskifteanlegg! Ligger på forsiden av vårt nydelige nye lager, er vår barnehage en imponerende 700 kvadratmeter full av barnehage møbler, hverdagsartikler for nyfødte til småbarn, bilseter og buggies og mye mer. Nesten alt du ser i vår nettbutikk, kan hentes fra butikken.

Det beste for babyen din

Vårt mål er å tilby produkter som passer til en rekke smaker og budsjetter, og imøtekomme alle dine behov: helt fra graviditet til førskole. Vi har nøye valgt våre merker for å sikre både kvalitet og verdi, og vi er stolte over å kunne si at vi nå kan tilby et enda større utvalg av barnevogner, møbler og bilseter fra kjente toppmerken, inkludert Joie, Kiddy, Concord, Bloom , Boori, The Little Green Sheep, aden & anais og mange flere. Vi legger til nye linjer hele tiden, så sørg for å holde øye med våre nyeste produkter! Du kan til og med abonnere på vårt nyhetsbrev for regelmessige oppdateringer og besparelser.

Hvor vi Bor

Spring Valley Business Centre
Porter's Wood, St Albans
Hertfordshire
AL3 6PD

Vi er en 30 minutters kjøretur fra London og nås enkelt via M1 og M25. Alternativt kan du besøke oss med tog (St Albans City Station) eller buss 301, 84A & 85A. Vi gleder oss til å møte deg!

  • Mandag: 09:00 - 17:00
  • Tirsdag: 09:00 - 17:00
  • Onsdag: 09:00 - 17:00
  • Torsdag: 09:00 - 17:00
  • Fredag: 09:00 - 17:00
  • Lørdag og Søndag: Lukket

Spred nyhetene!

 
To Top