Lansinoh

Lansinoh Dobbel Elektrisk Brystpumpe

Special Price 1 672,39 kr Regular Price 1 951,65 kr
På lager
Only 3 left
SKU
220900
Den Lansinoh Dobbel Elektrisk Brystpumpe er det aller beste alternativet for mødre som ønsker komfort, fleksibilitet og effektivitet når det gjelder å uttrykke sin morsmelk.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Lansinoh Dobbel Elektrisk Brystpumpe er det aller beste alternativet for mødre som ønsker komfort, fleksibilitet og effektivitet når det gjelder å uttrykke sin morsmelk. Den lette design kan brukes som en enkel eller dobbel pumpe og kan enten kobles til strømnettet eller med batterier hvis du trenger å uttrykke hjemmefra. Den elektriske pumpen har en spesiell lukket system som hindrer morsmelk fra å komme inn i røret og optimaliserer sugenivåer, noe som gjør uttrykket mer effektiv. Den har også en bakgrunnsbelyst LCD-display som gjør det mulig å uttrykke i dårlige lysforhold.

Den 2-in-1 elektrisk brystpumpe har to separate faser som simulerer babyens naturlige sugemønster. La ned fase gir rask sug som initierer melkestrøm, mens uttrykket fase gir langsommere og dypere sug. Du er også i stand til å skreddersy pumpestil som passer dine egne behov med tre forskjellige effektive pumpe stiler å velge mellom i uttrykket fase. Dette systemet omfatter Lansinoh brede halset flaske som er kompatibel mellom alle pumpene innenfor Lansinoh rekkevidde. Slow Flow Natural Wave smokken er også inkludert som er klinisk bevist for å opprettholde etablerte amming mønstre. Den leveres med en praktisk flaske stativ og en stilig bærbar bag, slik at du kan ta den med deg overalt.

Funksjoner

 • Maksimal effektivitet - mer melk på kortere tid når det brukes som en dobbel pumpe.
 • Enkel å montere og bruke.
 • tre pumping stiler med regulerbar sugekraft.
 • To separate faser - hurtig suging og uttrykk fase.
 • Hygienisk design - ikke nødvendig å rense slangen.
 • Comfort Fit bryst puter for myk og sikker passform (inneholder 2 størrelser).
 • Stor, opplyst LCD-skjerm.
 • Kompakt design - lett, bærbar og problemfritt.
 • Mains (UK plug) eller batteridrevet - 6 AA-batterier (ikke inkludert).
 • La-ned-knappen for å enkelt bytte mellom de la ned og uttrykk fase.

Age Anbefaling Voksen

Dimensjoner 22 x 25 x 15cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

 • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
 • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

 • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
 • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top