Lansinoh

Lansinoh Manuell Brystpumpe

Special Price 375,10 kr Regular Price 409,88 kr
På lager
Only 2 left
SKU
220920
Den Lansinoh Manuell Brystpumpe gir en bærbar og praktisk alternativ for ammende kvinner som ønsker å uttrykke diskret og i komfort mens du er på farten, så det krever ikke batterier eller en elektrisk kilde.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Lansinoh Manuell Brystpumpe gir en bærbar og praktisk alternativ for ammende kvinner som ønsker å uttrykke diskret og i komfort mens du er på farten, så det krever ikke batterier eller en elektrisk kilde. en enkel bryter på toppen av håndtaket designet for enkel bruk, kan du veksle mellom de la ned og uttrykk faser av amming. La ned fase etterligner babyens naturlige suger stil på begynnelsen av fôringsprosessen. Uttrykket fase replikerer lengre, tregere trekker barnet gjør under amming. Det ergonomiske håndtaket gjør at du kan bruke Lansinoh manuell brystpumpe med en hånd uten å plassere noen belastning på håndleddet. Den har også en unik komfort Seal pute som gjør pumping ikke bare mer effektiv, men også mer behagelig. En unik stativ er inkludert som holder pumpeflaske stabilt under og etter at du har uttrykt. Lansinoh brede halsen flaske kommer også med manuell brystpumpe, som er kompatibel med de forskjellige pumper, lokk og smokker innenfor Lansinoh sortiment.

Funksjoner

  • Justerbar to faseteknologi.
  • Comfort Fit bryst pute for mer effektiv pumping.
  • Perfekt for on-the-go bruk.
  • Inkluderer Natural Wave smokk (med cap).
  • Enkel og lett å rengjøre, montere og bruke.
  • Ergonomisk håndtak reduserer tretthet i hånden.

Age Anbefaling Voksen

Dimensjoner 20 x 19 x 10 cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top