Munchkin

Munchkin Love-A-Boller

109,07 kr
På lager
Only 3 left
SKU
MUNK0165
Den Munchkin Love-A-Boller er 100% være sølesikkert, lekkasjesikker, og bruddsikkert.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Munchkin Love-A-Boller er 100% garantert å være sølesikkert, lekkasjesikker, og bruddsikkert. Når babyer oppgradere fra flasker til faste stoffer, virker det som det er aldri nok boller å imøtekomme deres voksende behov - eller å inneholde deres uunngåelige messes og lekkasjer! Minst, før nå. Munchkin Love-A-Boller er 100% garantert å være sølesikkert, lekkasjesikker, og bruddsikkert. Vær trygg, de er også trygt for bruk praktisk talt hvor som helst, inkludert mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Dette settet med fire utskiftbare boller kommer med fire lokk og to soft-tip skjeer, noe som gjør det til et perfekt startpakke for de tidlige dagene av solid fôring. Akkurat for alt fra babymat til smårolling snacks, disse boller er lett å lagre og lett for travle mødre til å ta på farten. Og når det er på tide å sette dem bort, stable de oh-så-pent for enkel lagring. Stable opp og fylle opp med denne lyse fôring sett - boller og skjeer er sikker på å få en fast plass på kjøkkenet (og hjertet).

Produktegenskaper

 • 10 delers sett inneholder 4 skåler med lokk og 2 myk tippe skjeer.
 • 100% Fuktsikkert 100% lekkasjesikker! .
 • Boller og lokkene er utskiftbare.
 • enkelt grep sider.
 • Flott for å starte babyer på faste stoffer.
 • Ideell for reise.
 • Stack pent for enkel lagring.
 • Ages 6 + måneder.

Age Anbefaling 6m +

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

 • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
 • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

 • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
 • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top