Munchkin

Munchkin Reise Beltestol

Special Price 309,64 kr Regular Price 318,57 kr
På lager
Only 3 left
SKU
210635
Den Munchkin Reise Beltestol er en bærbar, justerbar beltestol som konverterer til en pose og tilbake slik at du kan nyte problemfri spise under din neste ferie eller Staycation.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Munchkin Reise Beltestol er et to-i-1 en justerbar beltestol og reiseveske som er stor for å ut og om eller hjemme. Den beltestol kan justeres etter hvert som barnet vokser og har en sikkerhetssele for å sikre dem godt inn i setet. Den er konstruert av langvarig, vaskbart materiale og har en sterk indre ramme for stabilitet. Denne beltestol har skjulte områder for lagring av gjenstander så som flasker, leketøy og bleier og konverterer til et hendig pose for transport.

Egenskaper

 • 2-i-1 sete og bag.
 • flere rom.
 • Portable og lett.
 • sterk ramme.
 • Holdbar.
 • Lett å rengjøre.
 • 3 punkts sele.
 • Indre oppbevaringslomme.

Age egnethet: 1 til 3 år. 33. 1lb eller 15kg vekt

Box størrelse: 29cm x 29cm x 15cm

Merk: Ikke for bruk i motorkjøretøyer

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

 • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
 • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

 • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
 • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top