NUK

NUK 260 Ml Flaske Medium 6-18M

Special Price 111,84 kr Regular Price 114,27 kr
På lager
Only 8 left
SKU
NUKB0015-6m-Medium
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den NUK 260 Ml Flaske Medium 6-18M har blitt utviklet med en følelse av natur, som, i likhet med en mors brystvorte, har flere små åpninger. Uansett om du kombinerer flaske og amming eller ønsker bare å få barnet vant til å drikke fra en flaske - den NUK Natur Sans Smokk tilbyr deg og din lille en naturlig drikke erfaring: flere små åpninger i smokken ble modellert på melkekanalene i en mors bryst og gjør NUK Natur Sans en flaske med som babyer kan nyte en kjent følelse når man drikker, og fremfor alt annet, en naturlig flyt. Den myke sonen er skånsom mot toppen av babyens sarte munn og bred leppe resten lar barnet låsen på en naturlig måte. Den innovative anti-kolikk ventil som gjør det mulig å drikke som fra brystet uten en pause som forhindrer at barnet svelger luft og reduserer risikoen for kolikk.

Funksjoner

  • Flere små åpninger modellert på en mors bryst gi en optimal, jevn og naturlig flyt. .
  • Wide, fleksibel leppe resten med ekstra myke smokken tips ligner en mors brystvorte. .
  • Innovativ anti-kolikk ventil hindrer luft blir svelget. .
  • BPA fri. .

Age Anbefaling 0-6m

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top