Pourty

Pourty Flexi-Fit Toalett Trener - Rosa

198,97 kr
På lager
Only 7 left
SKU
POUR0010-Pink
Den Pourty Flexi-Fit Toalett Trener - Rosa har en unik klemme flex handling og justerbare utstikkerne slik at det passer sikkert på toalettsetet.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Pourty Flexi-Fit Toalett Trener - Rosa har en unik klemme flex handling og justerbare utstikkerne slik at det passer sikkert på toalettsetet. De fleste toalett trenere ikke sitter godt, noe som gjør at barnet føler ubehag. Flexi-Fit Toalett Trainer smarte designen gjør at du kan justere den til alle voksne toaletter slik at det ikke vil føle ustø når barnet setter seg ned, og det er raskt og enkelt å presse på og av toalettet når det er nødvendig. Barnet ditt vil føle seg trygge og kan konsentrere seg om å bli potty trent. Flexi-Fit Toalett trener er elegant og diskret med en blå gummikanten.

Funksjoner

  • Robust og fleksibel.
  • Full sprutbeskyttelse.
  • Justerbar størrelse.
  • del av Pourty pottetrening rekkevidde.

Age Anbefaling 18m +

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top