Prince Lionheart

Prince Lionheart Boostersquish - Blitzpære Fuchsia

260,63 kr
Utsolgt
SKU
PRIN0150-FlashbulbFuchsia
Den Prince Lionheart Boostersquish - Blitzpære Fuchsia har komfort og sikkerhet bygget inn med en suspendert sittegruppe for komfort - det er ikke bare gummi eller skum på en rigid base, men faktisk har en behagelig våren til det, en rigid base for stabilitet, slip-resistente føtter for sikkerhet og tre sett med stropper for å holde setet på spisestol og squirmy diner i setet!
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Prince Lionheart Boostersquish - Blitzpære Fuchsia har komfort og sikkerhet bygget inn med et suspendert sitteområde for komfort - det er ikke bare gummi eller skum på et stivt fundament, men faktisk har en behagelig fjær til den, en tett bunn for stabilitet, sklisikkert føtter for sikkerhet, og tre sett med stropper for å holde setet på spisestol og squirmy diner i setet! Lett og bærbar, er dette setet ideell for bruk hjemme eller på farten og er beregnet for barn 18m + som er i stand til å sitte uten hjelp og opp til 5 år eller en maksimal vekt på 60 lbs, men alle oss på Prince Lionheart ønsker vi gjorde dem i voksen størrelser!

Funksjoner

  • lite plass for å hjelpe nykommerne mestre sine ferdigheter.
  • Squishy, ​​gode sitteområde for store gutter og jenter.
  • tett bunn med sklisikkert grep gir styrke og stabilitet.
  • Dual-stroppesystem festes til både stol og barn.
  • Bordskikk begynne her.

Age Anbefaling 12m +

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top