Purflo

Purflo Purair Pustende Bassinet - Mergel Grå

Special Price 1 741,08 kr Regular Price 1 858,06 kr
På lager
Only 3 left
SKU
PURF0125
Den Purflo Purair Pustende Bassinet - Mergel Grå kombinerer sikkerhet og pusteevne med et moderne design.
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.
Bestselger

Den Purflo Purair Pustende Bassinet - Mergel Grå kombinerer sikkerhet og pusteevne med et moderne design. 3D-mesh madrassen er pustende og i kombinasjon med nettingmateriale på hode og fot skal hjelpe til med luftsirkulasjon gjennom kurven for å unngå overoppheting, og skaper en pustende, hypoallergen og trygt miljø for barnet å sove på. denne bassinet er også luksuriøst vattert og myk med 3 hengende leker og en smokk senter som spiller lyder, vuggesanger, vibrerer og har en myk glød lys.

den innovative designen gjør at du enkelt kan fjerne bassinet fra rammen og automatisk låsesystemet sikrer en trygg og sikker avkastning når du fester tilbake til rammen.

den har en smart design lagring kurv under den slanke hvite rammen som holder nødvendigheter for hånden. den 'bli satt' hette hjem tre hengende leker og har en beroligende senter som inkluderer, beroligende lyder, vuggesanger og en natt lys, for å trøste babyen inn i en avslappende søvn.

produktegenskaper:

 • nettingmateriale for å hjelpe til luftsirkulasjon og unngå overoppheting
 • den eneste moses kurv for å inkludere den purair pustende madrass som gir en fast, flat og fullstendig luftgjennomtrengelige sted for babyen å sove
 • kommer med en vaskbar utstyrt ark
 • luksuriøst vattert og myk
 • inkluderer 3 hengende leker samt en beroligende senter som spiller beroligende vuggesanger, naturlyder og hjerterytme og har en myk glød nattlys
 • et opphold satt hette og en auto låsesystem for å sikre bassinet sikrer en sikker måte til rammen
 • pulten omfatter en stor lagringsplass kurv for å holde vesentlige tett ved

dimensjoner: 47 x 84 x 110cm

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

 • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
 • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

 • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
 • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top