Returnerer Retningslinjene

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, fra dagen etter at varen ble levert. Når du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det så fort. Kunder returnerer varer på egen bekostning, og vi ordner ikke samlinger. Husk at du har en lovpålagt plikt til omsorg for å ta vare på varer når de er i stillingen din. Derfor vær så snill å ta vare på varer du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din vennligst vær så snill:

  • Pakke varen sikkert og returner den til oss, inkludert ditt navn, adresse og faktura nummer.
  • Vennligst bruk kun tydelig tape når du pakker en pakke og ikke skrive direkte på produktets boks.

30 dagers pengene tilbake garanti

På Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger, og det arbeidet vi legger inn i å oppfylle dine bestillinger. Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt fra oss, og vårt kundeservice -lag kan ikke hjelpe deg, Vi vil gi deg pengene tilbake.

Er det tilgjengelig for hvert produkt?


Ja. Vår 30-dagers pengene tilbake-garanti dekker hvert produkt vi selger.


Hvilke land er kvalifisert?


Alle land er kvalifisert. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for ditt kjøp.


Hvordan virker det?


Hvis du opplever problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte vårt Kundeservice -lag. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fortsatt ikke er fornøyd, vil vi gi deg pengene dine tilbake. Ingen spørsmål spurt.


Når vil jeg få pengene mine tilbake?


Tiden mellom å gi tilbakebetaling, og du får pengene dine tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåten din.


  • Hvis du har betalt med Visa, Mastercard eller AMEX, mottar du tilbakebetalingen innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle tilbakebetaling, variere avhengig av hvilken type betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din eller ditt debet- eller kredittkort knyttet til kontoen din). Så snart vi mottar tilbakebetaling, vil du motta en e-post fra PayPal som inneholder mer informasjon om prosessen.
To Top