Thule

Thule Barn Sykkel Sete - Lysegrå

Special Price 1 439,57 kr Regular Price 1 505,08 kr
På lager
SKU
THUL0010-LightGrey
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Thule Barn Sykkel Sete - Lysegrå leverer på smart design innovasjoner som resulterer i en intuitiv, sikker og enkel å bruke bakre barn sykkelsetet, tar det daglige pendler eller familie sykkel eventyr til neste nivå. Justerbar polstret tre punkts sele for å gi maksimal barns sikkerhet og komfort. Enkel og rask en-hånds vippefunksjon på opptil 20 ° gir mulighet for fem ulike hvile alternativer. Enhåndsjusterbar fot stropper og fotstøtter tillate for bekvemmelighet og fleksibilitet som barnet vokser. Barnesikring sikkerhet spenne med store knapper sikrer raskt barnet. Integrerte beskyttelse vinger ivareta barnets hender når sykkelen er lente seg mot en vegg. Innebygd reflektoren gir ekstra synlighet. Universal quick release braketten gjør at sete å montere / demontere fra sykkel i løpet av sekunder. Quick release braketten er låsbar for å hindre setet fra å bli fjernet når den er låst (lås inkludert). Avtakbar, vannavstøtende padding kan vaskes i maskin og reversibel, og tilbyr to fargealternativer. Oppfyller strenge sikkerhetskrav (DIN EN 14344).

Funksjoner

  • Polstret tre punkts sele.
  • Enhåndsvippefunksjon.
  • Enhånds fot stropp og resten justering.
  • 5 reclining alternativer.
  • Hurtig Montering / demontering.
  • Låsbar hurtigutløser.

Age egnethet : Designet og testet for barn fra 9 måneder til 6 år gamle (Ta kontakt med en barnelege for barn under 1 år gammel). Opp til 22 kg / 48. 5 lbs.

Størrelse: 46cm x 40cm x 82cm. Vekt: 5. 17kg

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top