Thule

Thule Barn Sykkel Sete - Zinnia

Special Price 1 079,20 kr Regular Price 1 095,57 kr
På lager
SKU
THUL0015-Zinnia
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Thule Barn Sykkel Sete - Zinnia er en robust og pålitelig bakmontert barn sykkelsetet designet for daglig pendler og opplevelser rundt i byen. Barnet rir trygt med justerbar 3-punkts sele. Glatt, behagelig kjøretur for barnet på grunn av Dual Beam bæresystem som absorberer støt på veien. Barnet ditt er raskt og enkelt festes med en barnesikret sikkerhet spenne med en stor knapp. Integrerte beskyttelse vinger ivareta barnets hender når sykkelen blir lente seg mot en vegg. Sikrer en perfekt passform som barnet vokser takket være Enhåndsjusterbar fot hviler og fotstropper. Setet kan monteres / demonteres fra sykkelen i sekunder med den universelle hurtigutløsnings brakett, passer de fleste sykkelrammer (27 2-40 mm diameter rund rammer og maksimalt 40 x 55 mm ovale rammer). Lagt sikt takket være innebygd reflektor og sikkerhet lys festepunkt. Vannavvisende padding er lett å holde ren.

Produktfunksjoner

  • Justerbar tre-punkts sele.
  • Dual Beam suspension system.
  • Barnesikring sikkerhet spenne.
  • Enhåndsjusterbar fot hviler og fotstropper.
  • Montert / demonteres fra sykkelen i løpet av sekunder.

Age egnethet: Designet og testet for barn fra 9 måneder til 6 år gamle (Opp til 48. 5 lbs / 22 kg.). Ta kontakt med en barnelege for barn under 1 år gammel.

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

  • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
  • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

  • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
  • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top