Thule

Thule Barnevogn - Blå

Special Price 5 957,27 kr Regular Price 6 790,69 kr
På lager
SKU
THUL0165-ThuleBlue
Velg land i rullegardinmenyen nedenfor for å sjekke fraktkostnadene.

Den Thule Barnevogn - Blå er en all-terreng barnevogn med en slank og lett design, noe som gjør den perfekt for urbane leting eller en spasertur på din favoritt vei. Lett å manøvrere, takket være den svingbare forhjul som låses på plass for jogging, og til de 16" drivhjul. Med én hånd, kompakt folde for enkel lagring og transport. Integrated vri håndbremsen gir hastighetskontroll i kupert terreng. Multi- posisjon baldakin med side-ventilasjonsvinduer sikrer barnet ditt er behagelig justerbart sete -.. praktisk enhånds hvile Suspension gjør turen glatt for både foreldre og barn Ergonomisk, justerbart håndtak for maksimal forelder komfort God plass til å ta med alt du trenger.. takket være stor last kurv med zip-top cover, bak nettinglomme og to mesh rom for snacks eller leker. Sikre og behagelig sete med polstret 5-punkts sele og integrert ventilasjon. Peekaboo vindu med magnetlukking kan du sjekke på din sovende barn uten å forstyrre ham eller henne. Bedre sikt takket være reflekterende felger på alle hjul og reflekterende kant på kalesjen. Sete og kalesje stoff kan fjernes for å skape et rent utseende .

Produktegenskaper

 • 16" bakhjulene.
 • med én hånd, kompakt folde for enkel lagring og transport.
 • Integrert vri håndbrems.
 • i flere stillinger, baldakin med side-luftevinduene.
 • Justerbart sete.
 • Ergonomisk, justerbart håndtak.
 • Stor last kurv med zip-toppdekselet.
 • bak mesh lomme.
 • To mesh rom for snacks eller leker.
 • Sikker og behagelig sete med polstret 5-punkts sele og integrert ventilasjon.
 • Peekaboo vindu med magnetlås
 • refleks felger på alle hjul og reflekterende kant på kalesjen

Størrelse:.. L87cm x W69cm x H74cm

Alder egnethet: kan brukes fra fødselen med Thule bassinet eller spedbarn bilsete adapter (selges separat - Bassinet ikke tilgjengelig i Nord-Amerika).

Returnerer varene dine

Hvis du ønsker å returnere en vare, må du informere oss innen 30 dager, starter dagen etter at varen ble levert. Etter at du har informert oss om ønsket om å returnere varen, vennligst gjør det omgående. Kunder returnerer varer for egen regning, og vi arrangerer ikke samlinger. Husk at du har en lovfestet aktsomhetsplikt for å passe på varer når de er i din stilling. Ta derfor godt vare på alle gjenstandene du ønsker å sende tilbake og returnere dem ubrukte og i originalemballasjen.

Når du returnerer varen din, vennligst:

 • Pakk varen sikkert og returner den til oss inkludert ditt navn, adresse og fakturanummer.
 • Bruk bare klar tape når du lukker en pakke og ikke skriv direkte på produktets eske.

30 dagers pengene tilbake-garanti

Hos Hello Baby er vi sikre på kvaliteten på produktene vi selger og arbeidet vi legger ned for å oppfylle dine ordrer. Hvis du har problemer med et produkt som du har kjøpt fra oss og Kundeservice-teamet kan ikke hjelpe deg, vi gir deg pengene dine.

 
Er det tilgjengelig for hvert produkt?

Ja. Vår 30 dagers pengene tilbake-garanti dekker alle produktene vi selger.

 
Hvilke land er kvalifiserte?

Alle land er kvalifiserte. Uansett hvor du bor, har du rett til å få full refusjon for kjøpet.

 
Hvordan virker det?

Hvis du har problemer med et produkt du har kjøpt innen 30 dager etter kjøpet, kan du kontakte Kundeservice-team. De vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg, men hvis du fremdeles er utilfreds, vil vi gi deg pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt.

 
Når får jeg pengene mine tilbake?

Tiden mellom utstedelse av refusjon, og du får pengene tilbake, kan variere avhengig av betalingsmåte.

 • Hvis du betalte med Visa, Mastercard eller AMEX, vil du få tilbakebetaling innen få arbeidsdager.
 • Hvis du betalte via PayPal, vil tiden som trengs for å behandle refusjonen, variere avhengig av typen betaling du brukte (PayPal-saldo, via bankkontoen din, eller debet- eller kredittkortet ditt er knyttet til kontoen din). Så snart vi gir ut refusjonen, vil du motta en e-post fra PayPal som vil inneholde mer informasjon om prosessen.
To Top